Your Quantum Mindset - Business Master Education

12 måneders intensiv uddannelse for dig, der vil lære at vækste eksponentielt i din business.

Dig i "anden" - en banebrydende ny vinkel på det at drive business. Kvantefysisk, eksponentiel vækst og hurtigere resultater.

Kom ud af din komfortzone, der hvor eksplosiv vækst og vildt potentiale sker og få en unik mulighed på Chalotte Charnells resultatskabende uddannelse: ”Your Quantum Mindset – Business Master Education.

Et 12 måneders dedikeret forløb, hvor Chalotte Charnell uddanner dig til at skabe din business ud fra begrebet eksponentiel vækst i stedet for lineær tankegang og hvor I, i fællesskab skaber eller opgraderer hele din forretningsmodel.

Derudover vil Chalotte hjælpe dig med at skabe momentum.
Momentum er nemlig dér, hvor du skaber de vildeste resultater, hjælper masser af mennesker og får overflod og økonomisk flow i rige mængder.

Alle dine tidligere metoder og systemer ændres og du lærer at tænke ud af boksen og dit indre energi- og vibrationsbarometer opgraderes, så resultaterne kommer fra kvantespring og ikke step by step. 

Du lærer at forvalte en ny innovativ dimension, som ganger dine resultater tifoldigt og du forstår hvordan du kan eksekvere udover din normale tillærte tankegang.

En exceptionel leder- og masteruddannelse, som udfordrer nutidens tankegang og gør dig klar til fremtidens nye business paradigme og de muligheder der opstår, når du sætter dig selv i “anden”.

Dig selv i "anden"

At “tage sig selv i anden” er et begreb, med høj hastighed til at bryde igennem normale barrierer og opnå det vildeste præstationsgennembrud. 

Det refererer til evnen til at betræde ens eget sind og adfærd på en måde så man bryder igennem de normale rammer, strukterer, sytemer og rammer. Dette koncept er tæt forbundet med selvbevidsthed og selvbevidst opmærksomhed.

Når vi “tager os selv i anden,” øver vi os i at betragte vores tanker, følelser og handlinger fra en mere objektiv synsvinkel. Det kan være en dybt givende proces, da det giver os mulighed for at opnå en større forståelse af vores eget adfærd, motivationer og mønstre. Gennem denne form for selvrefleksion kan vi opnå en mere realistisk selvopfattelse og få indsigt i vores styrker og svagheder.

At tage sig selv i anden kræver ofte en vis grad af mental distance og åbenhed. Det handler om at lægge vores egne fordomme og forsvar til side for at se os selv med klarhed og ærlighed. Dette kan være en udfordrende proces, da vi alle har tendens til at retfærdiggøre vores handlinger og undgå at konfrontere vores egne fejl. Fejl er faktisk en resource når du skal tage kvantespring. 

Ikke desto mindre er det at tage sig selv i anden en vigtig del af personlig vækst og udvikling. Her skaber vi unikke, fantastiske resultater og det giver os mulighed for at lære af vores fejltagelser, justere vores adfærd og træffe bedre beslutninger fremadrettet. 

Selvom det kan være en udfordrende proces, er det værd at stræbe efter at tage sig selv i anden, for det er her du bliver en mester i kvantespring og momentum. 

Kvantefeltet

Kvantefeltteori er en af de mest fundamentale teorier inden for moderne fysik. Det er en teoretisk ramme, der kombinerer principperne for kvantemekanik og speciel relativitetsteori og bruges til at beskrive interaktionerne mellem elementarpartikler og de felter, de genererer.

Fundamentalt set udgør mennesker ren energi. Ifølge kvantefysikken består alt, inklusive os selv, af atomer. Disse atomer består af kvarker og elektroner, der simpelthen udgør energi i bevægelse – som energispiraler, der ligner en tornado. Trods det faktum, at alle materialer, som vi anvender til at skabe bygninger, køretøjer, elektronik, tøj osv. synes at være solide, er de i virkeligheden i konstant bevægelse som energi. Disse materialer opleves som faste, da de består af en kraftig, roterende og vibrerende energi, som ikke kan gennemtrænges, når vi rører ved dem.

På samme måde udgør mennesker også energi, og enhver form for energi besidder en bestemt frekvens og vibration. Din personlige frekvens er unik, da dine celler er dannet ud fra dit særegne DNA, og derved udsender dine celler biofotoner med en specifik frekvens – næsten som et individuelt fingeraftryk. 

På forløbet lærer du, at arbejde i din kvantefeltsenergi og slippe din begrænsende tankegang, som gang på gang lader resultaterne vente på sig. Du skal lære at flyve højt i stedet for, at flyve tæt ved jorden. Det at operere fra kvantefeltet betyder, at du 100% bevidst om, at sætte gængse linærer principper ud af spil. 

Når vi benytter os af kvantefysikken, så udnytter vi og skaber en bedre business og generelt et bedre liv for os selv. Et liv hvor der er balance mellem hjerne og hjerte (bevidsthed og underbevidsthed), samt balance mellem det feminine og det maskuline (altså højre- og venstre hjernehalvdel) og vi forstår at vi alle er forbundne og vi accepterer at alt er energi. 

 

Førende gæsteundervisere fra ind- og udland

På uddannelsen møder du førende danske og internationale gæsteundervisere, som beriger dig med deres visdom og unikke måde, at forstå livet, business og universet på. 

Når du deltager i foredrag, workshops eller præsentationer, præsenteret af dygtige og erfarne tænkere, har vi en unik mulighed for at få indblik i deres ekspertise, perspektiver samt idéer og dermed udfordres din egen tankegang. 

Det at sætte dig selv i anden, optimeres når du lytter på gæsteundervisererne, der med deres unikke viden udfordrer din normale tankegang og hjælper dig med at vokse ind i ny dimension, hvor du kan skabe kvantespring og ekstraordinære resultater.

En kombination af undervisning og workshop.

Luksusretreat & executive døgn

En del af masteruddannelsen indeholder et eksklusivt 24-timers executive døgn på Ruth’s Hotel i Skagen, samt et 5 dages luksusretrat i Dubai.

Et vigtigt element i uddannelsen er, at være fysisk sammen – med disse oplevelser kombinerer vi selvforkælelse, personlig og business udvikling i smukke og eksklusive lokationer. 

Det at være i kvantefeltet sammen, skaber en endnu højere vibration og stærkere resultater hos den enkelte. 

Unik strategisparring 1:1

Vi støtter og hjælper dig med vores 1:1 strategisparring, hvor vi fokuserer på at forstå dine individuelle behov, mål og udfordringer. Disse strategisparringer er skræddersyet til at hjælpe dig med at opnå dine ønskede resultater og bringe succes til dit liv eller din virksomhed.

I vores 1:1 strategisparring lægger vi stor vægt på at lytte til dine tanker, ideer og bekymringer. Vi er dedikerede til at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan dele dine visioner og ambitioner uden omtanke. Ved at forstå din unikke situation kan vi tilpasse vores rådgivning og støtte til netop dig.

Vores tilgang til strategisparring involverer en kombination af analytisk tænkning og kreativ problemløsning. Vi hjælper dig med at identificere dine styrker og muligheder samt tackle de udfordringer, der måtte opstå undervejs. Vi fokuserer på at udvikle konkrete og realistiske handlingsplaner, der vil bringe dig tættere på dine mål.

Vores erfaring og ekspertise spænder bredt, hvilket betyder, at vi kan støtte dig inden for forskellige områder af livet, herunder karriere, personlig udvikling, entreprenørskab, ledelse og meget mere. Uanset om du har brug for rådgivning til at tage din karriere til det næste niveau, håndtere livsændringer eller starte en virksomhed, er vi her for at hjælpe dig.

Vi tror på, at hver person er unik, og derfor er vores tilgang altid tilpasset dig og dine individuelle behov.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig, inspirere dig og hjælpe dig med at nå nye højder. Vores mål er at skabe en positiv og meningsfuld forandring i dit liv, hvor du operer fra kvantefeltet og tager kvantespring, så du kan opnå den livsstil, du drømmer om, og blomstre både personligt og professionelt.

Helt konkret får du:

 • 2 timers ugentlig undervisning/Q&A i 40 uger (værdi kr. 200.000,-)
 • 16 undervisningsvideoer til “Mindsettet bag dig i anden” (værdi kr. 32.000,-) 
 • 15 unikke øvelser til “at tage dig selv i anden” (værdi kr. 15.000,-)
 • 12 videoer om universets love (værdi kr. 24.000,-)
 • 12 øvelser til universets love (værdi kr. 12.000,-)
 • Ubegrænset strategisparing 1:1 á 30 min. med Chalotte (værdi pr. time 2.500,-)
 • Ubegrænset strategisparing 1:1 á 30 min. med Christopher (værdi pr. time kr. 1.250,-)
 • 6 dages LIVE undervisning / events (værdi kr. 120.000,-)
 • 1 x personlig 4 timers LIVE strategidag (værdi kr. 12.500,-)
 • Dagbog med dagligt træningsprogram til Conscious Living (værdi kr. 299,-)

Bonusser:

 • Ruth’s hotel 24-hour executive døgn i Skagen (værdi kr. 10.000,-)
 • Luksus Retreat i Dubai (værdi kr. 50.000,-)
 • 4 foredragsholdere/workshops med danske og internationale speakers (værdi kr. 80.000,-)
 • 2 dages live High Performance Speaker Event med personlig speaker training (værdi kr. 25.000,-)
 • Professionelt Photoshoot 1 dag/1 location med makeup artist. Inkl. 5 stk. færdigredigerede billeder (værdi kr. 17.000,-)
 • 4 x 30 min. Healing med Timothy Dunphy, online (værdi kr. 4.000,-
 • Adgang til Millionaire Mindset – Online Kursus (værdi kr. 6.000,-)
 • Adgang til undervisningsmaterialet på uddannelsen: Your Business Signature – Life & Business Innovator (120 videoer) (værdi kr. 225.000,-)
Samlet værdi af undervisning mm. kr. 415.799,-  (ekskl. ubegrænset 1:1 strategisamtaler)
Samlet værdi af bonusser kr. 417.000,-
Samlet værdi, i alt, ekskl. strategisamtaler kr. 832.799,-

Din pris kr. 300.000,-

Eksamen:
Uddannelsen afsluttes med en eksponentiel caseopgave, som forsvares til en mundtlig eksamen. 

Your Quantum Mindset - Business Master Education

Tag dig selv i anden nu og tag kvantespring!

Næste holdstart: 01. april 2024, med max 12 deltagere. 

Normalpris kr. 450.000,-

KAMPANGNE PRIS KR. 300.000,-

Book en optagelsessamtale med Chalotte, hvor i afdækker dit behov og om du opfylder optagelseskravene. 

Ring på +45 20 63 56 06.