Unleash Your Woman Power

2-dages LIVE kursus

Nøglen til succes er at få din hjerne til at arbejde for dig og ikke imod dig

På UNLEASH YOUR WOMAN POWER lærer du at skabe positiv kontrol over din hjerne og få styr på dine tanker og derved erstatte dine uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre med beslutsomhed, handlekraft og power.

Drømmer du om at stå stærkt i din egen power?
At optimere og styrke dit selvværd, din indre ro og leve din sjæls fulde potentiale, og dermed skabe det liv og den karriere du drømmer om?
Du kan få det hele! Som mindsetræner og soulmentor er det min store passion at udfolde din fuldkomne unikke og autentiske udgave af dig og hjælpe dig med at skabe stor succes med dit professionelle liv.

På kurset lærer du:

Du opnår en powerfuld omprogrammering af dine hæmmende og negative tankemønstre.
Du integrerer og installerer powerfulde strategier, og du kommer til tage beslutninger med både hjertet og hjernen.
Vi arbejder med, at du skal forstå din mission fra din sjæls perspektiv og sætte det mål, som er det allervigtigste for dig her og nu.
Du lærer en gang for alle hvordan dit sind fungerer, hvad der skaber dine tanker og dermed dine overbevisninger. For når du får indsigt i det, kan du skabe lige nøjagtigt hvad du ønsker dig i alle aspekter af dit liv.
Endvidere får du en dybere forståelse for, hvilke følelser og hæmmende overbevisninger, der spænder ben for dig, og hvorfor du ofte havner i det samme igen og igen og dermed saboterer det, du gerne vil opnå.
Helt specifikt transformerer vi de følelser og overbevisninger, som er uhensigtsmæssige for, at du kan leve din mission, og vi giver slip og renser dit mindset, samt installerer nye succesfulde strategier og positive overbevisninger i stedet.

Du får indsigt i, hvor meget din vibration betyder sammen med det bevidsthedsniveau, du lever på, og det vil gøre en stor forskel for dig i fremtiden. Du bliver bevidst om, hvad der trækker din vibration ned, og hvad der hæver den. Den højeste energi vinder altid.

Vi lærer dig, hvor vigtigt det er at forstå, hvor meget selvkærlighed og egenomsorg betyder. Du finder ud af, hvordan selvkærlighed og selvværd hænger sammen, og hvor stor betydning det har for dels dit velbefindende og dels din succes. Du lærer også om dit selvkærlighedsniveau – et niveau for, hvad du finder dig i, hvis du ikke trives på forskellige områder i dit liv. Det at komme dybere i dig selv, vil have en afgørende betydning for din succes og din fremtid.

For at leve med power fuldt integreret inspirerer vi med”CC Power Circle”, en model, som viser dig, hvilke elementer du skal have fokus på for at få dit liv helt i harmoni og balance, så du kan stå stærkt og autentisk og leve din mission. ”CC´s Power Circle” er en livsforståelse og udviklingsmodel, som er inspireret af indianernes medicinhjul, hvor hele mennesket tages i betragtning med et holistisk menneskesyn. Du kommer på eventyr med en trommerejse i det spirituelle univers, hvor du kommer tættere på din sjæls potentiale og alle din sjæls hjælpere.

Det du gør dagligt i et system skaber din forandring. På kurset får du det træningsprogram, som vil gøre en kæmpe forskel for dig, når du kommer hjem fra kurset. Vi arbejder med at sætte mål på den optimale måde. Du bliver præsenteret for mindtraining, Pep & Walk, taknemmelighedstræning, aften meditation og Power Kort og meget mere.

Helt konkret får du:

  • Fuld powerundervisning Live i 2 dage
  • Fantastiske power- og selvkærlighedsværktøjer
  • Transformationsøvelser som hjælper dig med at finde din power
  • Undervisningsmateriale som du kan arbejde videre med derhjemme

Unleash Your Woman Power
LIVE i Kolding og København

Unleash your woman power now 🤎

Pris kr. 6.000,-

Attraktiv, nem og hurtig finansering.
0 kr. i udbetaling. Ansøg nu via Sparxpres – klik her.

København: 19. – 20. april 2024

Kolding: 08. – 09. november 2024