Power Health Retreat

I Spanien

Power Health Retreat

På opfordring har jeg udviklet endnu et helt fantastisk RETREAT i Spanien – denne gang et eftertragtet SUNDHEDSRETREAT. Sundhed starter indefra

Vi inviterer dig med på et 6-dages retreat, hvor vi kickstarter og opgraderer din sundhed på alle parametre. Dét at få sundhed på plads i sit liv, gør at du har et stærkt fundament at stå på. På retreatet kommer vi omkring bl.a. disse fire temaer:

Psyke & sind
Der er tæt forbindelse mellem din mentale og fysiske sundhedstilstand. Din mentale sundhed er et must i alle henseender, da et sundt sind bidrager til en højere livskvalitet. Når du har gode mentale sundhedsvaner, er du bedre i stand til at håndtere udfordringer, opretholde positive relationer og føle dig mere tilfreds med livet som helhed.

Celler & fysik
Du skal forstå, hvordan dine celler og din fysik hænger uløseligt sammen, så du kan opnå en harmonisk tilstand af sundhed. Din fysiske tilstand er ekstrem vigtig for dit fysiske velvære. Cellerne er de grundlæggende byggesten i alle levende organismer. Sundhed begynder derfor helt ned på celle-niveau, da cellerne udfører vitale funktioner og arbejder sammen for at opretholde kroppens indre ligevægt. På retreatet vil du lære, hvordan du kan styrke dine celler og din fysik.

Kost & hormoner
Alt, hvad du spiser og drikker, og den medicin, du indtager, påvirker din krop. Dét at være opmærksom på din kost og dine hormoner er vigtigt af flere grunde, da disse to faktorer har afgørende indflydelse på kroppens funktioner og generelle sundhed. Din kost har direkte indflydelse på din hormonbalance og ved at være opmærksom på både din kost og dine hormoner kan du træffe informerede beslutninger om livsstil, der fremmer din generelle sundhed og forebygger sygdomme. En afbalanceret og nærende kost er en vigtig del af at opretholde en sund krop og sind.

Sjæl og spiritualitet
Sidst men absolut ikke mindst, skal vi dykke dybt ind i din sjæl og din spiritualitet, så du kan opnå indre ro og fred. Gennem meditation og andre fysiske praksisser skal vi nå en følelse af ro og balance, som hjælper dig med at håndtere stress og andre udfordringer. Du skal blive endnu bedre til at forstå dig selv i en spirituel dimension.

Sagt med andre ord; vi skal omkring alle aspekter af din sundhed, så du opnår synergi, hvor forbedringer på ét område positivt påvirker andre områder af dit liv. På retreatet introducerer vi dig til et fremtidigt, dagligt træningsprogram, som du kan følge, så du bevarer din sundhed og får etableret de vildeste leveregler, og tager ansvar for dig selv og din sundhed.

Helt konkret får du:

 • 6 dages retreat
 • Inspirerende undervisning, øvelser og oplevelser
 • Et varigt dagligt træningsprogram
 • Indkvartering i dobbeltværelse
 • Alle måltider + drikkevarer dertil
 • Havudsigt på adults-only hotel

Bonus:

Når du køber retreatet er disse bonusser inkluderet:

 • 2-dages LIVE kurset “Unleash Your Woman Power” (6000 kr.)
 • 3-dages LIVE event (værdi 9000 kr.)
 • 30. min healing med Master Timothy Dunphy (1000 kr.)
 • 2 x 1 times online undervisning pr. måned i august og september (14/08, 28/08, 04/09, 25/09) (8000 kr.)
 • 1 x opfølgnings-LIVE dag i oktober (25/10) (3.000 kr.)
Samlet bonus værdi kr. 27.000,-

POWER HEALTH RETREAT

Afventer ny dato

Sundhed starter indefra

Pris kr. 25.000,-

(Prisen er excl. fly + transfer til og fra hotellet)

Attraktiv, nem og hurtig finansering.

0 kr. i udbetaling. Ansøg nu via Sparxpres – klik her.