Unleash Your Inner Power

6 ugers online kursus

Drømmer du om at stå stærkt i din egen power?

At få styrket dit selvværd, din indre ro og leve din sjæls fulde potentiale?

Som mindsettræner og soulmentor er det min store passion og mission at hjælpe dig med at udfolde din fuldkomne unikke og autentiske udgave af dig.

På kurset lærer du:

Uge 1: Bevidsthed
Her arbejder vi med at forstå og finde din mission, som du skal udfolde i dette liv set fra din sjæls perspektiv.
Jeg optimerer din forståelse af, hvordan dit sind fungerer, hvad der skaber dine tanker og dermed dine overbevisninger. Endvidere får du en dybere forståelse for, hvilke følelser, der spænder ben for dig, og hvorfor du ofte havner i det samme igen og igen.

Uge 2: Transformation
Du har et grundmønster, et paradigme, som igen og igen saboterer dine ønsker og mål. Her i uge 2 finder du helt specifikt ind til de følelser, som er uhensigtsmæssige for, at du kan leve din mission. Vi giver slip og renser dit mindset.

Uge 3: Træningsprogram til balance og power.
Det, du gør dagligt i et system, skaber din forandring. Her får du dit træningsprogram. Vi arbejder med at sætte mål. Du bliver præsenteret for mindtraining, morgen Pep & Walk, taknemmelighedstræning, aftenmeditation og Power Kort.

Uge 4: Vibration
At forstår hvor meget din vibration betyder sammen med det bevidsthedsniveau, du lever på, gør en stor forskel for dig i fremtiden. Du bliver bevidst om, hvad der trækker din vibration ned, og hvad der hæver den. Den højeste energi vinder altid.

Uge 5: Selvkærlighed
Her arbejder vi med at forstår, hvor vigtigt selvkærlighed og omsorg er. Du finder ud af, hvordan selvkærlighed og selvværd hænger sammen, og så lærer du om dit selvkærlighedsniveau – et niveau for, hvad du finder dig i, hvis du ikke trives på forskellige områder i dit liv.

Uge 6: At leve med power
Her introduceres du til Power Circle Academy’s ”CC Power Circle”, en model, som viser dig, hvilke elementer du skal have fokus på for at få dit liv helt i balance, så du kan stå stærkt og autentisk med fuld power og leve din mission. ”CC Power Circle” er en livsforståelse og udviklingsmodel, som er inspireret af indianernes medicinhjul, hvor hele mennesket tages i betragtning med et holistisk menneskesyn. Vi slutter af med en trommerejse i det spirituelle, hvor du kommer tættere på din sjæls potentiale og alle dens hjælpere.

Du får:

  • Tematiseret online-undervisning i 6 uger med fantastiske power- og selvkærlighedsværktøjer
  • Mere end 30 videoer fordelt over de 6 uger
  • Øvelser og opgaver til hver uge, som hjælper dig med at slippe og bygge op
  • Et træningsprogram som sikrer, at du transformerer og skaber nye nervebaner og dermed et nyt vaner/paradigmer
  • Mindtraining – som skaber nye nervebaner
  • Morgen Pep & Walk
  • Aften meditation

Unleash Your Inner Power

Du starter direkte efter din tilmelding

Pris kr. 6.000,-

Unleash your inner power now 🤎