Certified Business Innovator

Your Business Signature

Vil du have støtte, sparring og uddannelse til at skabe en succesfuld business som nystartet iværksætter?

Kom ud af din komfortzone, der hvor eksplosiv vækst og vildt potentiale sker og få en unik mulighed på Power Circle’s Signaturprogram: ”Your Business Signature” – uddannelsen til Business Innovator.

Et 12 måneders dedikeret forløb, hvor vi uddanner dig og hjælper dig med, at skabe din business ud fra devisen om “du kan aldrig tage andre mennesker længere, end du selv er” så derfor, handler alt succes i business om personlig udvikling.

Alting skabes to gange – først i din indre verden og dernæst i din fysiske verden. For at skabe fantastiske resultater i din business handler 80 % af din succes om personlig udvikling og 20 % om metode og teknikker. 

Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at styrke dig selv indefra, så du kan opnå den succes i din business, som du drømmer om. 
Du kan ikke vækste og tage din forretning til næste niveau, hvis du ikke arbejder med dig at udvikle dig selv. 

Vi opgraderer dit mindset, dine kommercielle kompetencer, uddanner dig i unikke forretningsmodeller og giver personlig sparring på netop din forretning. 

Uddannelsen indeholder bl.a. fire levels, hvor du kommer på en fantastisk udviklingsrejse med dig selv og din business og step for step skaber vi magien. 

Level 1: Dynamic Dimension

For at opnå fantastiske resultater som selvstændig, skal al liniær tankegang aflæres og eksponentiel vækst træde i stedet – det er her vi kan tage kvantespring og vækste hurtigt og nemt. Du kommer til at komme fuldstændigt i flow med din genizone – her hvor dine talenter, din passion og dit livsformål går hånd i hånd og folder sig ud i fuldt flor. Det betyder at hver dag er en fest og du elsker alt, ved det du laver.

Du vil lære at sætte mål som er så vilde, at du ikke selv tror på, at du kan nå det! Det er betingelsen for at kunne vækste eksponentielt og tage kvantespring!

Vi sætter magnetic goals og arbejder med pure possibilities samt udvikler din Genious Circle, hvor det du elsker, det du er god til, hvad verden har brug for og hvad du kan blive betalt for går op i en højere enhed.

Vi definerer din genious code, din genious dna og din inner wisdom til din unikke I AM VIBRATION. Forståelse og bevidsthed på vibration er meget vigtigt – for mennesker handler med mennesker og jo højere du vibrerer, jo bedre manifesterer du nemt og let.
Du får viden og teknikker til at slippe det der står i vejen for din succes samt det at mestre din vildeste magnetiske skaber-kraft.

Level 2: Fabulous Freedom

Som selvstændig er det vigtigt at have balance med krop, sind og sjæl. Vi træner din intuition og du udvikler evner inden for Clairvoyance, spiritualitet og meditation.

Du har brug for at sige farvel til dine begrænsninger og hæmmende overbevisninger med min ekspertmodel, Shine & Surrender og mine forskellige healingsteknikker som Thetahealing og Ho´oponopono. Vi arbejder med 90/10 reglen som betyder, at 10 % af din indsats skaber 90% af dine resultater og vi går efter, at arbejde mindre og tjene mere.

Body before business modellen sørger for at din planlægning af aktiviteter, salg, projekter mv. kommer i en hel ny dimension, så du opnår frihed som aldrig før.

Level 3: Magnetic Manifestation

Vi er alle energetiske vibrerende mennesker, og derfor er arbejde med energi og vibration en vigtig del af dig og din business.

Vi arbejder med magnetic brainpower og mindset training som giver dig en dyb forståelse for det at skabe og være. Du opgraderes med en Unik Magnetic power model som bliver dit nye selvbillede. Du kommer til at arbejde med kvantefeltet og hvordan du manifesterer resultater i din business og hvordan du bliver en konstant succes magnet.

Du kommer til at arbejde med din unikke Magnetic avatar og her igennem virkelig bliver klog på dine kunder. Magnetic Money & financial power giver dig kompetencer og forbindelse til den dybe overflod, som du kommer til at skabe.

Du får indblik AIDA, USP’er og Magnetic SWOT. Du er den afgørende faktor for vækst og på dette modul, vil du lære, hvordan du kan udnytte din brainpower til fulde!

Level 4: Successfull Signature

På det sidste modul, skal du folde din helt unikke geni-zone ud – her skal vi skabe det produkt, ydelse, program som du brænder for og skal hjælpe verden med..

Der skaber vi en ny vibration, en ny dimension. Her arbejder vi med ”Your Signature Model” som en koncept model til, hvordan du kommer ud over rampen med dit signatur produkt.

På samme tid, vil du lære hvordan du fortæller verden hvad du vil hjælpe med og hvordan du skal markedsføre dig igennem branding og visuel identitet. Der bliver lagt en plan med magnetic goals og delmål, som bliver fyldt med den vildeste action power energi!

Du får unikke redskaber til at skabe dit business blueprint, såsom “Your Business Signature Model” og “Create your Legacy”.

Helt konkret får du:

 • 2 x Master Calls hver måned online
 • 2 x Q&A’s hver måned online
 • 6 x online 1:1 business coaching á 30 min.
 • 120 online undervisningsvideoer fordelt på 4 levels:
  Fabulous Freedom, Dynamic Dimension, Magnetic Manifestation & Succesful Signature

BONUSSER:

 • 1 x Retreat i Spanien ekskl. flybilletter (værdi 20.000 kr.)
 • 1 x 2-dages Spaophold i Danmark (værdi 10.000 kr.)
 • 1 x Powerkort (værdi 299 kr.)
 • 1 x Business livsmanuskript (Genius Code) (værdi 5.000 kr.)
 • 1 x Train Your Intuition online kursus (værdi 6.000 kr.)
 • 1 x Get the Millionaire Mindset online kursus (værdi 6.000 kr.)
 • 1 x Unleash Your Woman Power 2-dages kursus LIVE (værdi 6.000 kr.)
 • 2-dages Online Bootcamp (værdi 6.000 kr.)
 • 3-dages Live Bootcamp (værdi 9.000 kr.)
 • 1 x Healing med Timothy Dunphy (værdi 1.000 kr.)

Værdi I alt bonus: 69.299 kr.

Du bliver uddannet i, hvordan du skaber din legacy – your business signature.

Vi vil sammen med dig kigge på hele din forretning og forretningsmodel, og give metoder og indblik i hvordan man får din unikhed og din specialitet ud over rampen, så du kan gøre den forskel i verden, som du er her for og brænder for.

Dit færdige kursusprogram, markedsføringskampagne, produktprogram mv. er fuldstændig udført og igangsat inden afslutningen af uddannelsen.

Kom ud af din komfort zone, styrk dig selv indefra og skab den vildeste succesfulde business i samarbejde med os.

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig og mundtlig eksamen.

Your Business Signature
Certified business innovator uddannelse

Tag din business til næste niveau

Pris kr. 225.000,-

Attraktiv, nem og hurtig finansering.
0 kr. i udbetaling. Ansøg nu via Sparxpres – klik her.