Tak for din tilmelding

Du er nu med på holdet!

Din personlige udvikling starter i dag ♥️

Stort hjertelig velkommen.

Vi glæder os rigtig meget til at have dig med på holdet og til at følge og støtte dig på din spændende rejse.

SIMPLERO
Du skulle gerne – allerede nu – have modtaget en særskilt mail fra vores Simplero system med dit login og password til at komme ind i Simplero, hvor du kan finde alt undervisningsmaterialet, datoer og tidspunkter for undervisningen og Q&A’s mv. Du må gerne notere dit login og password ned et sikkert sted.

Obs. Hvis du tidligere har købt online kurser eller andet i Simplero, så anvender du blot dit nuværende login og password.

MASTERCLASS & Q&A
Der er undervisning og Q&A’s hver uge på forskellige tidspunkter. Du kan se hele oversigten over ‘Vigtige datoer’ i Simplero. Du er meget velkommen til at starte op allerede ved førstkommende undervisning eller Q&A.

ZOOM
Vi mødes altid på Zoom til vores undervisninger og Q&A’s. Du kan finde zoomlinket i Simplero, i vores lukkede facebookgruppe under topmenuen ‘Udvalgt’.

LUKKET COMMUNITY – FACEBOOKGRUPPE
Vi har en lukket facebookgruppe – et lukket community, som du meget gerne må komme med ind i. Hvis du ikke allerede er med i facebookgruppen, så har du modtaget en mail fra os, med direkte link til facebookgruppen. 

Endnu engang vil vi sige dig STORT HJERTELIGT VELKOMMEN på forløbet. Vi glæder os til at byde dig velkommen og til at støtte og følge dig. Har du spørgsmål, så kontakt os på mail info@powercircle.dk eller telefon 25 11 11 02.

Husk – intet forandrer sig, før du gør og handling skaber forvandling.

Kærligst

Chalotte, Christopher & Team Power Circle